Bekendmaking Uitnodiging voor bedrijven en organisaties

Op woensdag 30 oktober a.s. organiseert de Cliëntenraad SoZaWe een bijeenkomst voor bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de gemeenten Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum. Alle partijen die een actieve bijdrage wil leveren aan het voorkomen en bestrijden van armoede zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Er hebben zich al diverse organisaties aangemeld. Doet u ook mee? De bijeenkomst vindt plaats om 19.30 uur, op het Werkplein Noord-Groningen (in ‘De Beurs’ bij het station in Winsum).

Vervolg op armoedeconferentie

De bijeenkomst is het vervolg op de armoedeconferentie eerder dit jaar, waarbij partijen, die zich inzetten voor de bestrijding van armoede in de regio,  nader met elkaar kennis konden maken. Met de bijeenkomst op 30 oktober wordt een belangrijke volgende stap gezet. Dan wordt een ‘Pact van Samenredzaamheid’ gesloten en gaan aanwezige partijen hier direct mee aan de slag. Meer info op  www.winsum.nl.

Aanmelden

Wilt u namens een organisaties/instelling aanwezig zijn op deze avond, meldt u zich dan voor 28 oktober per mail aan: balie@sozawe-winsum.nl. Na uw aanmelding ontvangt u aanvullende informatie ten behoeve van deze bijeenkomst. 

Kaart met een markering op Gemeente Bedum