Bekendmaking Stremmingen

Stremmingen 29 en 30 september

In verband met de activiteiten in het kader van “Mooi Bedum” op 29 september a.s. zijn de onderstaande wegen gestremd voor al het verkeer met uitzondering voor voetgangers;

  • Schoolstraat (ged. De Vlijt – brug gemeentehuis);
  • Molenweg;
  • Boterdiep Zz;
  • Stationsweg (ged. kruispunt met Burchtstraat tot ingang “Beemshop”);  
  • Grotestraat (ged. Schoolstraat tot Kerklaan) .

De stremming is van 10.00 – 21.00 uur. De Molenweg en Boterdiep Zz zijn gestremd tot 30 september 03.00 uur. In verband met de omleiding voor het verkeer geldt er voor de Burchtstraat, Folkersdastraat, Thedemastraat en Karel Doormanstraat die dag een stopverbod.

Lijn 61 rijdt die dag de route: Waldadrift - Schoolstraat – Boterdiep Wz – Onderdendam v.v.. De haltes aan de Stationsweg en de Wilhelminalaan komen dus te vervallen.

Stremming spoorwegovergangen

Op zaterdag 29 september a.s. van 01.00 uur tot zondag 30 september  01.00 uur is de spoorwegovergang Wolddijk te Bedum afgesloten voor al het verkeer.

Op zondag 30 september 01.00 tot maandag 1 oktober 01.00 uur is de spoorwegovergang Boterdiep Wz afgesloten voor al het verkeer.

Beide stremmingen zijn nodig vanwege werkzaamheden aan het spoorvak Groningen – Delfzijl.  De omleidingen worden met borden aangegeven.

Kaart met een markering op Gemeente Bedum