Bekendmaking Sinterklaas? Wecycle!

De Nintendo, de Wii, de Xbox, de Playstation, het oude mobieltje, ander elektronisch speelgoed. Het spul heeft  niet het eeuwige leven. Vroeg of laat gaat het kapot. En belandt dan in het huisvuil.

Sinterklaas is natuurlijk een mooie gelegenheid om de afgedankte spullen te vervangen of te vernieuwen. Maar die oude dingen dan? In de grijze container? Nee!

In dat speelgoed zitten namelijk heel veel onderdelen die prima kunnen worden gerecycled. Weggooien is dus zonde.

Met de  Wecycle Sinterklaasactie wordt dat afgedankte speelgoed gered. Ook in Bedum is besloten aan die actie mee te doen.

Op donderdagmiddagen (van 13.00 tot 16.00 uur) kan zulk afgedankt speelgoed worden ingeleverd bij Openbare Werken, Industrieweg15 inBedum. Speciaal met het oog op Sinterklaas kan dat ook op woensdagmiddag 12 december (13.00 tot 16.00 uur ). Verder is Openbare Werken op zaterdag 22 december open voor het inleveren van afgedankt elektronisch speelgoed. Dan kunt u er van 9.00 tot 12.00 uur terecht.

We zijn er u dankbaar voor: bij inlevering ontvangt de gulle gever – zolang de voorraad strekt - een sleetje. Leuk voor de komende winterperiode! Het mooiste is het natuurlijk als  uw kind het speelgoed zelf komt inleveren. Jong geleerd is immers oud gedaan!   

Kaart met een markering op Gemeente Bedum