Links

De gemeente staat u terzijde als het om ondernemen gaat. Als kleine en flexibele organisatie staan wij graag bereid om een stapje harder te lopen voor u. Korte lijnen. Wars van eindeloze procedures. Meer weten over ondernemen in Bedum? Neemt u contact op met Economische Zaken, tel. (050) - 301 82 46. Ook op internet komt u meer te weten over wat Bedum te bieden heeft.

Enkele tips:

  • Bedrijvenvereniging gemeente Bedum: De Bedrijvenvereniging Bedum behartigt de belangen van ondernemers binnen de gemeente.
  • Gemeentelijke diensten voor ondernemers: U bent van harte welkom bij ons digitale bedrijvenloket in de gemeentewinkel.
  • Landelijke diensten voor ondernemers: www.ondernemersplein.nl biedt informatie van de Rijksoverheid, provincies, gemeenten, Kamer van Koophandel en andere relevante partijen. Het is dé toegangspoort tot overheidsinformatie voor ondernemers.
  • 123subsidie.nl: Via het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) zijn er mogelijke om op verschillende terreinen van ondernemerschap subsidie te verkrijgen. Met de website 123subsidie.nl ondersteunt het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) ondernemers in hun zoektocht naar relevante subsidieregelingen.