Werk aan de weg

Waldadrift in Bedum

De werkzaamheden aan De Vlijt in Bedum naderen hun voltooiing. De weg, waarin een nieuwe riolering is gelegd,  wordt in de loop van juni opgeleverd. Nu dat werk op het punt van afronden staat, komt de herinrichting van de Waldadrift om de hoek kijken. Die start op 1 juli.

Lees meer...

De Vlijt in Bedum

Update 1 juni: Op maandag 4 juni wordt begonnen met de laatste fase van het rioleringswerk aan De Vlijt in Bedum. Daarvoor wordt De Vlijt tussen de Waldadrift en de inrit naar woningstichting Wierden en Borgen gestremd. Wierden en Borgen en de bedrijven en organisaties in de omgeving blijven gewoon bereikbaar vanuit de richting van het centrum. De werkzaamheden duren naar verwachting vier weken. Daarna wordt een begin gemaakt met de herinrichting van de Waldadrift.

Lees meer over de Centrumplannen...

Boterdiep Oz in Bedum

Vanaf 3 april wordt er gewerkt aan Boterdiep Oz in Bedum. De weg krijgt een nieuw wegdek en wordt deels opnieuw ingericht. In verband hiermee is doorgaand verkeer niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. Door omstandigheden is het werk tijdelijk stilgelegd in april maar inmiddels weer hervat. Hierdoor wordt de vernieuwde weg later opgeleverd dan gepland, Boterdiep Oz moet nu eind juni klaar zijn. Lees meer...

Vragen?

Vragen over een van de wegafsluitingen? Neem dan contact op met de afdeling Openbare Werken van de gemeente via telefoonnummer 050-301 89 11.

Actuele verkeersinformatie Provincie Groningen

Op de site Groningen bereikbaar vindt u de laatste werkzaamheden in de Provincie Groningen, de belangrijkste verkeersprojecten en ontdekt u slimme reisalternatieven. Linksbovenin kunt u in een zoekbalk een plaats/adres typen waar u graag meer informatie over wilt.