Werk aan de weg

Beijumerweg en Boterdiep OZ

Op woensdag 20 september en dinsdag 26 september zijn de Beijumerweg en het Boterdiep OZ afgesloten voor alle verkeer (met uitzondering van aanwonenden). De straten zijn onlangs voorzien van een nieuwe asfaltverharding. Er wordt nu een nieuwe rode slijtlaag aangebracht in samenwerking met de gemeente Groningen. Dit zijn de laatste werkzaamheden voor het realiseren van de fietstraat. Na 26 september is gemotoriseerd verkeer te gast op de Beijumerweg en het Boterdiep OZ.

Verkeer wordt omgeleid via borden.

De Vlijt

De voorlopig laatste fase van de vernieuwing van de riolering van De Vlijt in Bedum gaat op donderdag 12 oktober in. Daarvoor is het nodig de weg te stremmen tussen de Bazuinslaan en de kinderopvang van Kids2B. Die opvang blijft per auto bereikbaar vanaf de Waldadrift. De stremming duurt naar verwachting tot 2 november.

De riolering in het overige deel van De Vlijt wordt vanaf begin volgend jaar aangepakt. We komen te zijner tijd terug op de gevolgen daarvan.

Voor meer informatie over de centrumplannen, zie Centrumplannen Bedum.

Aalscholver

Vanaf 4 september tot en met vrijdag 29 september is de Aalscholver tussen Kuifeend en Sperwer in Bedum afgesloten voor verkeer. Er vinden straatwerkzaamheden plaats.

Vragen?

Vragen over een van de wegafsluitingen? Neem dan contact op met de afdeling Openbare Werken van de gemeente via T: (0)50 301 89 11.