Werk aan de weg

De Vlijt in Bedum

Update 18 april 2018: Op woensdag 18 april wordt begonnen met de volgende fase van de werkzaamheden aan De Vlijt in Bedum. Het gaat om het deel tussen het Geert Reinderspark en de splitsing met De Eiken. Die splitsing wordt ook gestremd.  De werkzaamheden duren naar verwachting zes weken.

Lees meer over de Centrumplannen...

Boterdiep Oz in Bedum

Vanaf 3 april wordt er gewerkt aan Boterdiep Oz in Bedum. De weg krijgt een nieuw wegdek en wordt deels opnieuw ingericht. In verband hiermee is doorgaand verkeer niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. Door omstandigheden is het werk tijdelijk stilgelegd in april maar inmiddels weer hervat. Hierdoor wordt de vernieuwde weg later opgeleverd dan gepland, Boterdiep Oz moet nu eind juni klaar zijn. Lees meer...

Vragen?

Vragen over een van de wegafsluitingen? Neem dan contact op met de afdeling Openbare Werken van de gemeente via telefoonnummer 050-301 89 11.

Actuele verkeersinformatie Provincie Groningen

Op de site Groningen bereikbaar vindt u de laatste werkzaamheden in de Provincie Groningen, de belangrijkste verkeersprojecten en ontdekt u slimme reisalternatieven. Linksbovenin kunt u in een zoekbalk een plaats/adres typen waar u graag meer informatie over wilt.