Werk aan de weg

Bedum: Tijdelijke stremming aantal wegen in Bedum op 22 september

Op zaterdag 22 september 2018 zijn in verband met 'Mooi Bedum' van 09.30 uur tot 21.00 uur een aantal wegen afgesloten. Het gaat om de Schoolstraat (ged. De Vlijt – Grotestraat), Grotestraat, Molenweg, Boterdiep Zz, Stationsweg (ged. Beemshop/Aldi – Molenweg). De Molenweg is afgesloten tot 01.00 uur (23 september). Verkeer wordt omgeleid met borden.

Bedum: Spoorovergang Wolddijk en Ter Laan

Op maandag 15 oktober vanaf 23.00 uur tot dinsdag 16 oktober 05.00 uur is de spoorovergang Wolddijk en Ter Laan afgesloten vanwege inspectie en onderhoud aan de spoorwegovergang. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Strukton Rail Nederland. Verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

Zuidwolde: Straatwerk Zuidwolde

In het oostelijke deel van Zuidwolde worden momenteel bestratingswerkzaamheden uitgevoerd. Die kunnen leiden tot wat hinder voor het verkeer. Het om de volgende straten:

  • Van Starkenborghstraat
  • Van Berumstraat
  • Sickinghestraat
  • Lewestraat

Zuidwolde: Straatwerk Boterdiep Oz/Plattenburg

Van maandag 17 september tot 28 september is het Boterdiep Oz/Plattenburg ter hoogte van viaduct N46 tijdelijk afgesloten vanwege herstraatwerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via borden.

Bedum: Waldadrift in Bedum

De werkzaamheden aan De Vlijt in Bedum naderen hun voltooiing. De weg, waarin een nieuwe riolering is gelegd,  wordt in de loop van juni opgeleverd. Nu dat werk op het punt van afronden staat, komt de herinrichting van de Waldadrift om de hoek kijken. Die start op maandag 2 juli.

Lees meer...

Vragen?

Vragen over een van de wegafsluitingen? Neem dan contact op met de afdeling Openbare Werken van de gemeente via telefoonnummer 050-301 89 11.

Actuele verkeersinformatie Provincie Groningen

Op de site Groningen bereikbaar vindt u de laatste werkzaamheden in de Provincie Groningen, de belangrijkste verkeersprojecten en ontdekt u slimme reisalternatieven. Linksbovenin kunt u in een zoekbalk een plaats/adres typen waar u graag meer informatie over wilt.