Nieuwsbericht Uitnodiging informatiebijeenkomst 5 november 2016 Nationaal Coördinator Groningen

Gepubliceerd op: 25 oktober 2016

De Nationaal Coördinator Groningen (NCG) heeft de regie op schadeherstel en het aardbevingsbestendig maken van huizen en gebouwen in het aardbevingsgebied in de provincie. De aanpak is vastgelegd in het Meerjarenprogramma Aardbevingsbestendig en Kansrijk Groningen 2016 – 2020. In november 2015 verscheen het eerste meerjarenprogramma. De NCG actualiseert het programma jaarlijks.

Informatiebijeenkomst geactualiseerd Meerjarenprogramma Aarbevingsbestendig en Kansrijk Groningen

Op zaterdag 5 november 2016 presenteert Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders de geactualiseerde versie van het meerjarenprogramma op vier bijeenkomsten in het aardbevingsgebied. U bent van harte welkom op een van deze bijeenkomsten. Aan de orde komen bijvoorbeeld de vervolgaanpak van het inspecteren en versterken van woningen, het verbeteren van de schadeafhandeling, de positie van de NCG en de stand van zaken van verschillende regelingen voor bewoners in het aardbevingsgebied. De informatiebijeenkomsten vinden zaterdag 5 november plaats in:

  • 09.30 uur - 10.30 uur Delfzijl, De Bolder, Molenberg 13
  • 11.30 uur - 12.30 uur Slochteren, Gemeentehuis, Hoofdweg 10a
  • 13.30 uur - 14.30 uur Uithuizen, De Butler, Hoofdstraat West 46
  • 15.30 uur - 16.30 uur Middelstum, Vita Nova, Heerestraat 39

Vanaf een half uur voor aanvang bent u van harte welkom voor een kopje koffie/thee en koek. Na afloop van het plenaire programma is er op elke locatie een informatiemarkt.

Kijk voor meer informatie op: www.nationaalcoordinatorgroningen.nl

 

De Nationaal Coördinator Groningen is een samenwerkingsverband van twaalf gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen en het Rijk.