Nieuwsbericht Stem op 'De Beemden'; zwembad van het jaar

Gepubliceerd op: 08 september 2014

Vindt u dat Bedum een prachtig zwembad heeft? Laat dat merken door te stemmen op “De Beemden” tijdens de 'zwembad van het jaar-verkiezing'. Om zwembad van het jaar te worden, moet het zwembad zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Bij het uitbrengen van iedere stem wordt gevraagd naar vier belangrijke onderwerpen, namelijk: de klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne en de sfeer in het zwembad.

Zwembad “De Beemden” te Bedum doet hieraan mee en wil graag zoveel mogelijk stemmen krijgen. De stemmers worden hier uiteraard voor beloond, want er worden leuke prijzen verloot. Iedereen kan in de periode tussen 9 september en 17 oktober zijn/haar stem uitbrengen via www.zwembadvanhetjaar.nl

Win een VIP-arrangement

Om kans te maken op mooie prijzen kunt u het bevestigingsformulier van uw inzending doorsturen naar actiedebeemden@hotmail.com. “De Beemden” verloot prachtige prijzen oa: VIP -arrangement met stoelmassage, kinderfeestje, een heerlijke taart van bakkerij Hoekstra te Bedum enz. De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 20 oktober en op woensdag 22 oktober is de uitreiking van de prijzen in zwembad De Beemden.

Via deze weg wordt het goede doel Kika ook gesteund.Wanneer u stemt op www.zwembadvanhetjaar.nl krijgt u de vraag of u zicht wilt aanmelden voor de nieuwsbrieven van de site. Voor iedere nieuwe abonnee van de nieuwsbrief ontvangt Kika 0,05.

Meer informatie vindt u op www.debeemden.nl