Nieuwsbericht Regionaal informatiepunt gaswinning open in Loppersum

Gepubliceerd op: 14 maart 2013

Sinds 21 februari is er een regionaal informatiepunt gaswinning geopend in het gemeentehuis in Loppersum. Dit is voor inwoners een laagdrempelige manier voor inwoners uit de regio om informatie te halen over alles wat met gaswinning en de gevolgen daarvan te maken heeft.

De openingstijden van het informatiepunt zijn gelijk aan die van het gemeentehuis. Daarnaast kan rechtstreeks contact worden gelegd met de NAM. Daarvoor is iedere donderdag van 15 tot 18 uur een medewerker van de NAM aanwezig om mensen persoonlijk te woord te staan, bijvoorbeeld voor de melding van schades. Het streven is om de burgers breed te gaan voorzien van informatie van diverse partijen en instanties die betrokken zijn bij of informatie willen delen over gaswinning en aardbevingen, zoals het KNMI, Staatstoezicht op de Mijnen, Technische Commissie Bodem Beweging, Universiteiten, Veiligheidsregio en overheden.

 

Openingstijden

Het Regionaal Informatiepunt Gaswinning is geopend tijdens kantooruren en is gevestigd in de centrale hal van het gemeentehuis. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag 8.30 uur – 16.30 uur
  • Dinsdag 8.30 uur – 16.30 uur
  • Woensdag 8.30 uur – 16.30 uur
  • Donderdag 8.30 uur – 18.00 uur (medewerker NAM is aanwezig van 15.00-18.00 uur)
  • Vrijdag 8.30 uur – 12.00 uur