Nieuwsbericht Presentatie nieuwbouw wijk Ter Laan 4 Bedum

Gepubliceerd op: 03 april 2014

Op zaterdag 5 april kunnen belangstellenden zich oriënteren op het aanbod aan nieuwbouwwoningen in de Bedumer wijk Ter Laan 4. Die belangstellenden worden van 13.00 tot 15.00 uur ontvangen in de twee-onder-éénkapwoning Kuifeend 14. Deze woningen, van het type Divisie, is momenteel in aanbouw. Bouwer is Plegt-Vos. De presentatie in ter Laan 4 valt samen met de Open Huizendag van de NVM.

In Kuifeend 14 wordt het hele actuele aanbod aan nieuwbouwwoningen in de wijk gepresenteerd. Dat aanbod is breed en divers. Zo zijn er koopwoningen voor starters op de woningmarkt en voor ouderen. Er worden rijwoningen en twee-onder-éénkapwoningen gebouwd. In Ter Laan 4 zijn woningen te koop vanaf 155.000 euro. De gemeente Bedum is aanwezig met informatie over kavels voor vrijstaande woningen.

Ter Laan 4 is een ruim opgezette wijk die nog volop in ontwikkeling is. Ongeveer een derde van de geplande 335 woningen is er inmiddels gerealiseerd. De verkopen in de wijk lopen, ondanks de crisis op de woningmarkt, nog steeds gestaag door. In 2013 werden er 13 woningen verkocht. Een aantal waarover de verkopende makelaar, nieuwbouwgroningen.nl, ‘bepaald niet ontevreden’ zegt te zijn.