Nieuwsbericht Praat mee over 'wonen en leven met aardbevingen'

Gepubliceerd op: 29 september 2015

In het voorjaar hebben veel bewoners in het aardbevingsgebied meegedaan aan de enquête Wonen en leven met aardbevingen, een onderzoek van de Dialoogtafel naar woonbeleving en woningbehoefte. Inmiddels zijn daar de eerste resultaten van bekend. In oktober vindt een aantal vervolggesprekken plaats met bewoners uit het gebied. Deze gaan over de uitkomsten van de enquête én over de toekomst. Thema's als 'willen verhuizen' en 'leefbaarheid' komen aan bod. Daarnaast toekomstvragen zoals "Wanneer zou u gebruik maken van een opkoopregeling en wat kan de overheid nog meer doen voor de veiligheid en leefbaarheid?".

Om samen te kunnen zorgen voor goede oplossingen en regelingen die echt passen bij het gebied en de inwoners, zijn de inzichten van bewoners van groot belang. Bent u bewoner van het aardbevingsgebied? Dan bent u van harte uitgenodigd om mee te praten. Ga naar de website van de Dialoogtafel voor meer informatie over data, locaties en aanmelden.

Als u heeft meegedaan met de enquête en daar heeft aangegeven mee te willen werken aan het vervolg, heeft u al een uitnodiging gekregen. Heeft u zich al aangemeld?