Nieuwsbericht Ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers

Gepubliceerd op: 20 februari 2018

Zorgt u onbetaald, langdurig en/of intensief voor iemand in uw naaste omgeving vanwege een chronische ziekte, ouderdom, psychische aandoeningen en/of verslaving, lichamelijk of verstandelijke beperking? Dan bent u mantelzorger. Op woensdag 28 februari organiseert het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond in samenwerking met het Ontmoetingspunt Ulrum een gezellige en informatieve ontmoetingsmiddag voor mantelzorgers. Van 14.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom in het Ontmoetingspunt in Ulrum, Borgstee 3.

Hoe gaat het met ú?

Deze middag is er tijd en ruimte om uw ervaringen en verhalen te delen. Wat is het laatste nieuws? Wat brengen de actualiteiten ons? Hoe ging het, hoe gaat het en hoe kijkt u naar de toekomst?

Aanmelden

U kunt zich voor deze middag aanmelden bij:

Monica Blom van Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond.

  • Telefoon:         06 48874339 (op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur)
  • Email:              m.blom@mensenwerkhogeland.nl

Diny Meinardi van Ontmoetingspunt Ulrum.

  • Telefoon:         06 30823246

Samen zoeken naar passende oplossingen

Heeft u vragen over het regelen van (vervangende) zorg, financiële of juridische zaken, praktische hulpmiddelen of aanpassingen in en om het huis? Of bent u op zoek naar lotgenotencontacten, een luisterend oor, tips of adviezen om overbelasting te voorkomen? Dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen.

 

Het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond is een onderdeel van Mensenwerk Hogeland i.s.m. de MJD.