Nieuwsbericht Uitnodiging thema avond; wees voorbereid, bescherm en controleer

Gepubliceerd op: 22 april 2013

Gaswinning uit het Groningen gasveld brengt aardbevingen met zich mee. Een aardbeving is voelbaar als een lichte tot hevige trilling en kan schade veroorzaken aan uw woning. Het is dan ook belangrijk kritisch en zorgvuldig naar uw directe omgeving  te kijken. Hierbij gaat het er vooral om wat u zelf kunt doen ter voorkoming van schade.

Het Regionaal Informatiepunt Gaswinning organiseert binnenkort een tweetal thema avonden. NAM en experts gaan hierin met u in gesprek over wat u zelf kunt doen voor, tijdens en na een aardbeving. U bent van harte welkom op 24 en 25 april van 19.30 - 21.30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in de Raadzaal van de gemeente Loppersum (Molenweg 12 in Loppersum).

Programma

  • Opening door burgemeester Rodenboog van de gemeente Loppersum
  • Bijdrage van NAM met een toelichting op de stand van zaken. Wat doet NAM?
  • Bijdrage van Veiligheidsregio met een toelichting op hun rol in het gebied.
  • Drie interactieve sessies waarin experts met u in gesprek gaan over de situatie voor, tijdens en na een aardbeving aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.
  • Terugkoppeling, vragen en afronding.

In verband met een maximaal aantal deelnemers vragen wij u zich aan te melden via telefoonnummer 0596-548 200 of per mail naar gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen. Aanmelden kan tot 24 april 12.00 uur.

Vanuit het Regionaal Informatiepunt Gaswinning worden met regelmaat thema avonden georganiseerd.

Hou voor data en onderwerpen www.NAMplatform.nl of www.loppersum.nl in de gaten.