Nieuwsbericht Start actualisatie gemeentegids 2018

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017

Akse Media, de uitgever van de gemeentegids van Bedum start met het actualiseren van adressen van organisaties en instellingen opgenomen in de gids.  Aan alle adressen met een emailadres wordt een automatische mailing verzonden. De overige vermeldingen worden telefonisch benaderd.

Kloppen uw gegevens?

Staat uw organisatie of vereniging nog niet in de gemeentegids? Of kloppen de gegevens niet meer? U kunt dit tot uiterlijk 1 december rechtstreeks met de uitgever regelen:

* per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Bedum)
* telefonisch: 0598-371760 (redactie Akse Media)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Bedum) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Advertenties

Advertenties maken de uitgave van de gids mogelijk, maar ook uit informatief oogpunt zijn zij een onmisbaar onderdeel ervan. Uitgever Akse Media bv is gestart met advertentiewerving voor de nieuwe gids. Advertentiewerving en het versturen van facturen voor advertenties in de Bedumer gemeentegids gebeurt officieel alleen door Akse Media bv. Het komt voor dat een bedrijf ten onrechte beweert advertenties te werven voor de gemeentegids. Ga dus niet in op verzoeken van andere bedrijven dan Akse Media bv als het gaat om adverteren in de gemeentegids van Bedum.