Nieuwsbericht Open huis Ter Laan 4

Gepubliceerd op: 03 april 2013

Op zaterdag 6 april kan het woningaanbod in de Bedumer nieuwbouwwijk Ter Laan 4 worden bekeken. Belangstellenden kunnen dan van 13.00 tot 15.00 uur terecht in de woning Kuifeend 23 in Bedum. Deze woning, van bouwonderneming Plegt Vos, kan dan ook worden bezichtigd.

In Ter Laan 4 zijn verschillende types nieuwbouwwoningen te koop in verschillende prijsklassen. Alle types worden die zaterdagmiddag gepresenteerd door de verschillende aanbieders: naast Plegt Vos zijn dat bouwbedrijf VDM en Groothuis Wonen. De gemeente heeft kavels voor vrijstaande woningen. Een financieel adviseur is die middag ook aanwezig.

Ter Laan 4 is een ruim opgezette wijk die nog volop in ontwikkeling is. Ongeveer een derde van de geplande 335 woningen is er inmiddels gerealiseerd. De verkopen in de wijk lopen, ondanks de crisis op de woningmarkt, nog steeds gestaag door. In 2012 werden er 15 woningen verkocht. Een aantal waarover de verkopende makelaar, nieuwbouwgroningen.nl, ‘bepaald niet ontevreden’ zegt te zijn.

“Het is onmiskenbaar malaise op de markt”, zegt Luit Tebbens Torringa van nieuwbouwgroningen.nl. “Dat valt niet te ontkennen. Desondanks blijft Ter Laan 4 het heel behoorlijk doen.  Dat verbaast me niet: het is een erg aantrekkelijke, ruim en groen opgezette wijk waar iedereen iets van zijn gading kan vinden. Voor de toekomst ben ik redelijk optimistisch gestemd.”