Nieuwsbericht Kinderen Ter Laan 4 hebben speeltuin ingericht

Gepubliceerd op: 17 juni 2013

Een enquête onder kinderen tot 13 jaar uit de nieuwbouwwijk Ter laan 4 heeft een definitieve inrichting opgeleverd van een speeltuin die aan de Valk/Aalscholver moet komen. De kinderen mochten de plaats van de speeltoestellen op het veldje zelf bepalen. Van de 90 aangeschreven gezinnen reageerden er ruim 30. Een meerderheid van de kinderen stemde in grote lijnen in met een inrichtingsvoorstel dat de leverancier al aan de gemeente had gedaan. Alleen over de plaatsing van een speelhuisje en de situering van een bankje liepen de meningen van de leverancier en de kinderen uiteen. De gemeente volgt het oordeel van de buurtkinderen.

Speeltuin
En zo wordt de speeltuin!

Het is nog niet bekend wanneer de speeltuin wordt aangelegd. Wel zeker is dat de buurtkinderen bij de officiële opening worden betrokken.