Nieuwsbericht Energiebesparing doe je nu!

Gepubliceerd op: 06 december 2016

Waar denkt u aan bij energiebesparing? Aan windmolens en zonnepanelen?  Wist u dat besparen begint met isoleren? Een goed geïsoleerd huis blijft 's winters warm zonder dat u heel hard hoeft te stoken. Dat levert u een fikse besparing op uw energierekening op. Bijvoorbeeld, spouwmuurisolatie geeft u hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11 procent rente. En er is subsidie voor mensen die twee of meer isolerende maatregelen laten uitvoeren.

Aan de slag dus! Maar hoe? Het energieloket Groningen helpt u stap voor stap op weg!

Het begint met goed advies

Eerst maar eens kijken welke maatregelen passen bij uw situatie. Op het energieloket kunt u de gratis online Quickscan doen. Hiermee krijgt u een indicatie van wat u kunt verbeteren, wat dit gaat kosten en wat het u gaat opleveren. U kunt via het energieloket ook een adviseur inschakelen. Dit kost wel wat geld maar dan krijgt u wel een uitgebreid advies op maat. U kunt hier in sommige gevallen ook subsidie voor krijgen! Kijk op www.energieloket-groningen.nl/advies

Kies een betrouwbaar bedrijf

Weet u wat u wilt isoleren? Dan is het tijd dat u offertes gaat opvragen. Op het energieloket vindt u een overzicht van betrouwbare bedrijven bij u uit de regio. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het offertegesprek? Op het digitale loket kunt u per maatregel een gratis folder aanvragen met aandachtspunten.
Kijk op www.energieloket-groningen.nl/aanbieders

Betaal slim met subsidie en financiering

Isoleren kan u veel opleveren maar u moet wel eerst investeren. Heeft u geen spaarpotje voor zo'n investering? Dan is er voordelige financiering. In veel gevallen ga je meer besparen dan dat u maandelijks moet aflossen. Dat betekent dat u er gelijk op vooruit gaat! Kijk op www.energieloket-groningen.nl/betalen

U kunt nu aan de slag!

PS: Bent u al klaar? Dan zijn wij benieuwd wat u van het bedrijf vond. Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Heeft u een paar minuten de tijd voor onze evaluatie? Doe hem dan op www.energieloket-groningen.nl/dienst/bedankt.