Nieuwsbericht Derde waarderingsroos uitgereikt aan bewonerscommissie Walfridushof

Gepubliceerd op: 01 maart 2018

De derde Waarderingroos voor vrijwilligersgroepen in de gemeente Bedum (periode januari-februari 2018) is op woensdag 28 februari uitgereikt aan de Bewonerscommissie van de Walfridushof. De uit vijf bestuursleden bestaande commissie was zeer verrast. Zij hadden verwacht kennis te maken met de nieuwe manager van Wierden en Borgen, toen plotseling een groter gezelschap de gezellige activiteitenruimte binnenkwam. Wethouder Menne van Dijk reikte, namens de gemeente, met veel lovende woorden de rozen en het bijbehorende certificaat uit.

De bewonerscommissie organiseert diverse activiteiten voor de bewoners van de Walfridushof, zoals samen eten, bingo-middagen, uitjes, voorlichting over veiligheid en hulpmiddelen enzovoorts. Zij zorgt voor beter contact tussen de bewoners. Tevens heeft zij een signalerende functie naar de familieleden als er een incident of ziekte is.

Welke vrijwilligersgroep uit Bedum verdient volgens u extra waardering?

De waarderingsroos wordt elke twee maanden uitgereikt. Ieder kan een vrijwilligersgroep aanmelden voor de komende periode tot en met 31 maart. Aanmelden kan via een formulier in de Bibliotheek of via de website van Mensenwerk Hogeland (onder 'Meer Thema's' en vervolgens 'Vrijwilligers'). In april wordt bekend gemaakt wie de vierde Waarderingsroos ontvangt.

2018-02-28 Uitreiking waarderingsroos