Nieuwsbericht Bijeenkomsten verkeersveiligheidsplan

Gepubliceerd op: 21 april 2011

De gemeente organiseert drie inloopbijeenkomsten over verkeersveiligheid. In die bijeenkomsten kunt u uw visie en ideƫen kwijt over de verkeersveiligheid. Uw inbreng wordt meegenomen in het nieuw gemeentelijk verkeersveiligheidsplan. Dat wordt hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar door de raad vastgesteld. In de gemeentelijke rubriek in de Noorderkrant van 20 april stond een kort bericht over die bijeenkomsten. In het bericht werd verwezen naar een aparte advertentie in die krant. Door een fout van de uitgever is die aparte advertentie 'blijven liggen'. U kunt deze advertentie downloaden.

Geen dorpenronde

Voor de goede orde: in de advertentie staat dat de bijeenkomst op 9 mei in Zuidwolde gekoppeld wordt aan de dorpenronde van het college van burgemeester en wethouders. Op verzoek van Plaatselijk Belang Zuidwolde wordt de dorpenronde uitgesteld. Een nieuwe datum daarvoor is nog niet bekend.

De inloopbijeenkomst over het verkeersveiligheidsplan in Zuidwolde heeft plaats op 9 mei aanstaande, van 16.00 tot 19.00 uur!