Nieuwsbericht Beeldkwaliteit uitbreiding zuivelfabriek

Gepubliceerd op: 28 maart 2018

Aan de noordkant van het dorp Bedum staan verschillende grote projecten op stapel zoals de oostelijke ontsluitingsweg, de uitbreiding van de vestiging van FrieslandCampinaDomo en de 380KV-elektriciteitsleiding. Dit was voor de gemeente aanleiding om eind vorig jaar het project 'Bedum rondje om de Noord' te organiseren. Inwoners konden idee├źn inbrengen voor een duurzame en aantrekkelijk noordkant van het dorp. Hiervan is ruim gebruik gemaakt.

Tijdens de bijeenkomsten werd duidelijk dat Bedumers graag betrokken worden bij de 'beeldkwaliteit' van de uitbreiding van de vestiging van FrieslandCampinaDomo. Aan die wens geeft de gemeente graag gehoor.

Bijeenkomsten op 5 en 19 april

Er worden twee bijeenkomsten belegd:

  • op donderdag┬á5 april wordt er in groepen gewerkt aan de inpassing van de gebouwen en de randen van het bedrijfsterrein in de omgeving;
  • op donderdag 19 april wordt de inbreng van de eerste bijeenkomst besproken.

Voor deze bijeenkomsten nodigen wij u hierbij van harte uit. Omdat er op 5 april in groepen wordt gewerkt, verzoeken wij u zich per e-mail aan te melden: gemeente@bedum.nl, onder vermelding 'Beeldkwaliteit zuivelfabriek'. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april.

Als er veel belangstelling is dan wordt er op 12 april een tweede bijeenkomst belegd. Alle bijeenkomsten worden gehouden in het Trefcentrum Bedum, aanvang 19.30 uur.