Nieuwsbericht Aanbestedingskalender geactualiseerd

Gepubliceerd op: 04 juli 2018

De BMWE-gemeenten en Werkplein Ability hebben haar Aanbestedingskalender die afgelopen april is gepubliceerd vernieuwd.

In oktober verschijnt de laatste Aanbestedingskalender van BMWE-gemeenten en Werkplein Ability. Met ingang van 1 januari 2019, dus na de herindeling, ontstaat formeel de nieuwe Aanbestedende Dienst. De naam zal dan wijzigen in Aanbestedingskalender Het Hogeland.

Met de publicatie van een Aanbestedingskalender geven de gemeenten inzicht in de op het moment van publicatie verwachte aanbestedingen voor de komende periode (2018-2021). Op die manier kunt u als ondernemer daar tijdig kennis van nemen. De gepubliceerde Aanbestedingskalender dient als een prognose. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Publicatie van Nationale en Europese aanbestedingsprocedures vindt plaats via Tenderned.

 

TenderNed

Inhoudelijke informatie over Europese en Nationale aanbestedingen publiceren de gemeenten op  TenderNed. TenderNed is een online marktplein waar aanbestedende diensten en ondernemingen elkaar vinden. Ondernemers kunnen een gratis account aanmaken op TenderNed. Daarbij bestaat dan de mogelijkheid om automatische meldingen in te stellen voor nieuw aangekondigde en nieuw gepubliceerde aanbestedingen.