Nieuwsbericht Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 9 januari

Gepubliceerd op: 02 januari 2018

De Bedrijvenvereniging gemeente Bedum (BvgB) en het gemeenbestuur houden op dinsdag 9 januari een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst voor de inwoners van de gemeente. De bijeenkomst heeft plaats in de hal van het gemeentehuis en duurt van 17.30 tot 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Het is de zevende keer dat de gemeente en BvgB samen optrekken bij de organisatie van een nieuwjaarsbijeenkomst. Op initiatief van de BvgB werd in januari 2012 samen met de gemeente voor het eerst een bijeenkomst belegd. Die trok rond de 80 belangstellenden naar het gemeentehuis. Voor de gemeente en de ondernemersvereniging was de belangstelling voldoende aanleiding om ook in de jaren daarna een bijeenkomst te organiseren. Die werden ook goed bezocht.

In de bijeenkomst van 9 januari houdenĀ  BvgB-voorzitter Jakob Roorda en burgemeester Erica van Lente een korte nieuwjaarstoespraak. Leerlingen van muziekschool Hunsingo verzorgen de achtergrondmuziek. De hapjes worden, net als vorig jaar, verzorgd door Colourful Bedum.