Nieuwsbericht Kennismakingsavond voor nieuwe inwoners op maandag 12 november

Gepubliceerd op: 05 november 2018

Op maandag 12 november vindt om 19.30 uur in het gemeentehuis in Bedum een kennismakingsbijeenkomst plaats voor nieuwe inwoners van de gemeente. Inwoners die in het afgelopen kwartaal in de gemeente zijn komen wonen, hebben daarvoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Inwoners die recent in Bedum zijn komen wonen en geen uitnodiging hebben ontvangen zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan tot vrijdag 9 november via secretariaat@bedum.nl.

Dit is de laatste keer dat de gemeente Bedum dit organiseert als zelfstandige gemeente. Vanaf 1 januari 2019 zal de gemeente Bedum samen met De Marne, Winsum en Eemsmond verder gaan als de nieuwe gemeente Het Hogeland. De vorige twee bijeenkomsten van dit jaar werden enthousiast ontvangen door nieuwe inwoners.

Burgemeester Erica van Lente: "Het is een informele avond, inwoners krijgen de kans om vragen te stellen en gaan ook met elkaar in gesprek. Na afloop van de vorige bijeenkomsten hebben we enthousiaste reacties gekregen van de aanwezigen maar ook van inwoners die niet aanwezig konden zijn en ook graag een keer aansluiten. Vandaar dat we voor deze laatste kennismakingsavond op 12 november ook de mogelijkheid geven aan nieuwe inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen, om zich wel aan te melden."

Aanmelden

In verband met de catering wordt gevraagd om aan te melden via secretariaat@bedum.nl, voor vrijdag 9 november.