Nieuwsbericht Jonge moedergroep in Bedum

Gepubliceerd op: 08 augustus 2012

Dit najaar start er een jonge moedergroep in het CJG van Bedum. Op jonge leeftijd moeder worden is leuk en bijzonder, maar brengt ook veel veranderingen met zich mee. Dan kan het fijn zijn om andere jonge moeders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. De jonge moedergroep is bedoeld voor (aanstaande) moeders tot en met 23 jaar.

Informatiebijeenkomst 7 september

Op vrijdag 7 september a.s. om 15.30u is er een informatiebijeenkomst in het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Vlijt 6 te Bedum (waar ook het consultatiebureau is gevestigd). Opvang is geen probleem, dus neem je kindje gerust mee! Tijdens deze bijeenkomst kan je meer informatie krijgen over de groep, willen we met je in gesprek over welke onderwerpen je vragen hebt en kan je natuurlijk ook zelf vragen stellen aan de CJG medewerkers. Na afloop mag je beslissen of je mee wil doen. Om een tipje van de sluier te lichten, mogelijke onderwerpen kunnen zijn:

  • Wat betekent het om op jonge leeftijd moeder te zijn;
  • De verzorging en opvoeding van je kind;
  • Relaties (bv met je (ex) partner, je kind, vrienden);
  • Vrije tijd, school, werk en huisvesting;
  • Financiën, wettelijke regelingen.

Naast allerlei gespreksonderwerpen is er ruimte om (wanneer jullie dit willen) leuke dingen te plannen bijvoorbeeld samen met de kinderen naar het zwembad, les in babymassage, creativiteit enz.

Geef je op!

Ben of ken jij een jonge moeder die het leuk vindt om in contact te komen met andere moeders? Geef je dan op via het jongerenwerk van Stichting Welzijn Bedum: jongerenwerk@bedum.nlof bellen met 050-3015549. Deelname is gratis.