Nieuwsbericht Is uw idee goud waard voor de regio?

Gepubliceerd op: 22 maart 2017

De Regio Groningen-Assen wil graag goede ideeën een stap verder brengen zodat ons gebied nog mooier, sterker en krachtiger wordt. Daarvoor is de regeling Regionale en Innovatieve Projecten geïntroduceerd.

Sluit uw idee aan bij de speerpunten?

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage aan de te maken kosten moet uw idee wel aansluiten bij de speerpunten van Regio Groningen-Assen. Meer weten? Kijk op de website van Regio Groningen-Assen voor de speerpunten en de voorwaarden.

Pitch uw idee!

De projecten worden twee maal per jaar aan de adviescommissie voorgelegd in de vorm van een pitch. Als u eind juni 2017 uw idee wilt pitchen, verzoeken wij u om uiterlijk 15 mei 2017uw projectaanvraag in te dienen.

Samenwerkingsverband Regio Groningen-Assen

Regio Groningen-Assen is een samenwerkingsverband tussen de provincies Drenthe en Groningen en de gemeenten Assen, Bedum, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Noordenveld, Slochteren, Ten Boer, Tynaarlo, Winsum en Zuidhorn. Naast een intensieve samenwerking en het leveren van bijdragen op het vlak van bereikbaarheid, blijft de regio gericht investeren in projecten die vanuit de samenleving breed gedragen worden. Kenmerk is dat deze projecten een hele duidelijke meerwaarde voor de regio hebben en sterk innovatief van karakter zijn.