Nieuwsbericht Is uw idee goud waard voor de regio?

Gepubliceerd op: 29 augustus 2016

De Regio Groningen-Assen wil goede ideeën graag een stap verder brengen zodat ons gebied nog mooier, sterker en krachtiger wordt. Daartoe is de regeling Regeling Regionale en Innovatieve Projecten geïntroduceerd.

Belangrijk onderdeel van de beoordeling van de aanvragen is een korte en krachtige pitch aan de adviescommissie. Om de komende jaren gericht te kunnen investeren in projecten die vanuit de samenleving breed gedragen worden, een duidelijke meerwaarde hebben voor de Regio en een sterk innovatief karakter kennen, is in de actualisatie Regiovisie deze regeling geïntroduceerd. Inmiddels hebben 20 projecten vanuit deze regeling een financiële bijdrage ontvangen. Neem contact op met het Regiobureau voor meer informatie of download Beoordelingskader Regionale & Innovatieve Projecten.

Deadline

De Regio Groningen-Assen wil goede ideeën graag een stap verder brengen zodat ons gebied nog mooier, sterker en krachtiger wordt. De deadline voor de eerstvolgende ronde is 1 oktober 2016. Belangrijk onderdeel van de beoordeling van de aanvragen is een korte en krachtige pitch aan de adviescommissie.

Om de komende jaren gericht te kunnen investeren in projecten die vanuit de samenleving breed gedragen worden, een duidelijke meerwaarde hebben voor de Regio en een sterk innovatief karakter kennen, is in de actualisatie Regiovisie de regeling Regionale Projecten en Innovatieve Projecten geïntroduceerd. Inmiddels hebben 20 projecten vanuit deze regeling een financiële bijdrage ontvangen.