Nieuwsbericht Fotowedstrijd voor inwoners gemeente Bedum

Gepubliceerd op: 23 september 2013

Algemeen Plaatselijk Belang Bedum (APB) en de gemeente Bedum organiseren in samenwerking met Akse Media een fotowedstrijd. Akse Media, de uitgever van de gids stelt voor de winnende inwoners van de gemeente een geldbedrag beschikbaar. Bovendien verdienen de mooiste foto’s een plaats in de nieuwe gemeentegids. In de vorige edities van de gemeentegids werd gebruik gemaakt van verouderd beeldmateriaal. Met het uitschrijven van deze wedstrijd willen APB en de gemeente de gids verfraaien met vers fotomateriaal.

Doet u mee?

Alle inwoners van de gemeente Bedum mogen meedoen aan de wedstrijd. Tot en met 30 oktober 2013 kunt u uw foto’s mailen naar secretaris@apbbedum.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

  1. Alléén inwoners van de gemeente kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
  2. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd.
  3. De foto’s moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Bedumer samenleving.
  4. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  5. De gemeente Bedum kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, etc.
  6. Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

 

De uitgever van de gemeentegids jureert en bepaalt welke foto’s winnen. Over die uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een vijftal winnaars krijgt ruim voorafgaand aan de nieuwe editie van de gids schriftelijk bericht. Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de gemeentegids? Pak dan uw camera en maak de winnende foto!