Nieuwsbericht Deelname promotiedagen Groningen bindmiddel voor ons bedrijfsleven

Gepubliceerd op: 26 oktober 2012

Organisator Rob van der Werf van het ‘Plein Bedum’ op de Noordelijke Promotiedagen is duidelijk: “We stralen op de Promitiedagen in Groningen eenheid uit voor duizenden bezoekers. Bedum wordt er als een geheel neergezet. Dat is belangrijk. Niet alleen voor de deelnemers zelf; het hele bedrijfsleven, de hele gemeente profiteert ervan. Verder zijn die dagen een fantastisch bindmiddel voor Bedumer bedrijven. Je haalt onderlinge contacten aan.”

Bedum op de kaart

Voor de 22e keer maken bedrijven uit de gemeente in november de gang naar Martiniplaza in Groningen. Met in hun kielzog de gemeente en de BvgB. Om daar het ‘Plein Bedum’ invulling te geven voor een publiek dat de 20.000 zal gaan overtreffen. Op 6 en 7 november aanstaande. Dat plein is inmiddels een begrip. Bedum was een van de eerste gemeenten die het belang van een presentatie op de grootste relatie en zakenbeurs van het Noorden inzag. “Natuurlijk hebben we ups en downs gekend. Het Plein Bedum was het ene jaar wat beter gevuld dan het andere. Maar we staan er. Elke editie weer. En dat straalt op een geweldige manier uit. Bedum komt daarmee op de kaart.”

Wachtlijst voor deelname

Bedum is dit jaar vertegenwoordigd door 14 bedrijven en organisaties. Dat is iets meer dan vorig jaar. “Crisis of geen crisis, ondernemers erkennen het belang van deelname. In beeld blijven, dat is juist in deze tijden misschien wel van levensbelang.”, zegt Van der Werf. “We hebben zelfs een wachtlijst moeten aanleggen: de vraag is groter dan het aanbod. Dat mag je uniek noemen in tijden waarin de economische crisis het nieuws bepaalt.”

Deelnemers

Het Plein Bedum kent dit jaar drie nieuwkomers: BVB training en advies, ’s Heerenloo Opmaat en stukadoorsbedrijf Lemmen, alle uit Bedum. De lijst van deelnemers uit Bedum kent verder tal van oudgedienden: Installatiebedrijf Vaatstra uit Bedum, Groenvoorziening Van der Werf-De Roo uit Bedum/Stadkanaal, ODN Bedum en Trailerbouw Vogelzang uit Bedum zijn vaste deelnemers. Datzelfde geldt voor woningstichting Wierden en Borgen, MKB Zorg, Schildersbedrijf Bolt, garagebedrijf Velting en administratiekantoor Woldendorp. De gemeente en het mailingbedrijf Dijkshorn Mailfarm completeren het deelnemersveld. De BvgB heeft dit jaar geen eigen stand maar vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging zijn in Martiniplaza aanwezig.

Bezoek de promitiedagen

De Promotiedagen voor het Noordelijke bedrijfsleven worden dit jaar voor de 26e keer gehouden. Op de beursvloer zijn meer dan 1.200 stands van bedrijven, organisaties en overheden te vinden. De dagen worden op dinsdag 6 en woensdag 7 november gehouden in Martiniplaza in Groningen. Het evenement wordt georganiseerd door Elzinga Promotions uit Groningen. Martiniplaza is op 6 november van 12.00 tot 22.00 uur voor het publiek geopend. Op 7 november kan het publiek er van 10.00 tot 22.00 uur terecht. De toegang voor houders van een ‘relatiekaart’ is gratis; anderen betalen € 15,-- aan de kassa van Martiniplaza.