Nieuwsbericht Controle hondenbelasting en woz-gegevens

Gepubliceerd op: 26 augustus 2014

Binnenkort start de gemeente  met de controle op de aanwezigheid van honden. Deze controle vindt jaarlijks plaats voor de hondenbelasting.  In een ruime  steekproef wordt ieder jaar een deel van de gemeente gecontroleerd. Naast de controle op hondenbezit wordt een aantal andere gegevens met betrekking tot de woningen in de steekproef meegenomen. Zo wordt in het kader van de uitvoering van de Wet WOZ een aantal kenmerken gecontroleerd die van belang zijn voor de waardevaststelling. De controles worden de komende maanden uitgevoerd door een gediplomeerd   controleur/ taxateur.

Naast de controle op de aanwezigheid van honden en de WOZ-gegevens wordt ook nog het aantal ingeschrevenen per adres (GBA) gecontroleerd. Tot slot de huisnummering. Een goede huisnummering is ook in uw eigen belang. Denk aan de postbezorging, maar ook als u in noodgevallen hulpdiensten nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Middelen, onderdeel Belastingen / WOZ: 050-3018293 / 3018271 of via de e-mail: gemeente@bedum.nl