Nieuwsbericht CJG Bedum organiseert koffie-ochtenden voor ouders

Gepubliceerd op: 08 oktober 2014

Logo cjgHet CJG Noord Groningen organiseert op 22 oktober en op 19 november  in Bedum speciale koffie-ochtenden voor ouders van kinderen op de basisschool. Tijdens de ochtend kan met elkaar en met professionals van het Centrum voor Jeugd en Gezin Noord 
Groningen gesproken worden over opvoeden en opgroeien.

Beide dagen hebben een specifiek thema. Op 22 oktober gaat het over echtscheiding. Op 19 november is het onderwerp boosheid en ruzie. Hebben u en uw kind(eren) daarmee te maken. Vindt u het lastig om daarmee om te gaan ? Vraagt u zich af of u wel het juiste doet? Wilt u eens praten met ouders die in dezelfde situatie zitten? Dan is deelname aan een van deze ochtenden voor u interessant.

De koffieochtenden worden georganiseerd door het CJG Noord Groningen en vinden plaats in het CJG-Gebouw, De Vlijt 6 in Bedum van 09.00 – 10.30 uur (Inloop vanaf 08.45 uur). Deelname en de koffie en/of thee zijn gratis.

 

Over het CJG Noord Groningen

Het CJG Noord Groningen is een samenwerking tussen de gemeenten Bedum, de Marne, Winsum en Eemsmond. Het CJG werkt samen met Bureau Jeugdzorg Groningen, GGD-Groningen, Jongerenwerk, MEE-Groningen, Stichting MJD, Stichting Welzijn en Dienstverlening.