Nieuwsbericht Buurkracht is op zoek naar Bedumers met een duurzaam hart

Gepubliceerd op: 27 maart 2018

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Buurkracht is daarom op zoek naar Bedumers die de thema's duurzaamheid en energie besparen een warm hart toedragen. En anderen in hun dorp of buurt willen enthousiasmeren. Een aantal dorpsbewoners hebben al interesse getoond tijdens eerdere bijeenkomsten, maar Buurkracht kan nog wel een paar enthousiastelingen gebruiken.

Wilt u ook meehelpen? Kom dan op 3 april om 19.30 uur naar Hotel 't Gemeentehuis!

Om acties van de grond te krijgen, zijn we op zoek naar Bedumers die dit samen willen organiseren. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het meehelpen organiseren van buurtbijeenkomsten en het selecteren van offertes. Maar een keertje met ons meedenken en ideeën uitwisselen wordt ook al zeer gewaardeerd! Helpt u mee?

Kom naar de vervolgbijeenkomst!

Buurkracht brengt mensen bij elkaar om samen energie te besparen. Zo wordt energie besparen voordeliger, makkelijker en leuker. Buurkracht is actief op 29 plaatsen in Groningen. Niels de Rooij is buurtbegeleider bij Buurkracht en vertelt u er tijdens de bijeenkomst op 3 april alles over!

Wilt u zien wat buurt- en dorpsbewoners samen voor elkaar hebben gekregen in Groningen? Neem dan een kijkje op buurkracht.nl/groningen.