Nieuwsbericht Binnenkort stremmingen Molenweg Bedum

Gepubliceerd op: 13 mei 2016

Op de hoek van de Molenweg en Boterdiep Wz in Bedum is onlangs begonnen met de bouw van het appartementencomplex  'De Krijthe'. In verband met die bouw wordt de Molenweg de komende maanden op bepaalde dagen gedeeltelijk gestemd. Het gaat om het deel van de weg tussen de Kapelstraat en Boterdiep Wz. Doorgaand verkeer op de Molenweg is dan niet mogelijk. Lijn 61 van QBuzz rijdt op die dagen een andere route door Bedum.

De dagen waarop er stremmingen zijn, staan vermeld op de pagina 'werk aan de weg'. De eerste stremming is op vrijdag 20 mei; de laatste naar verwachting op maandag 18 juli. De middenstand aan het gestremde deel van de Molenweg blijft via andere routes bereikbaar. Omleidingsroutes worden op de dagen van de stremming met borden aangegeven.

Bushaltes vervallen; alternatieve halte Boterdiep OZ 

Lijn 61 van QBuzz rijdt op de stremmingsdagen een andere route. Bussen rijden via Boterdiep Oz, de Stationsweg en de Wilhelminalaan door Bedum. Op die dagen vervallen de bushaltes aan de Waldadrift, de Schoolstraat en de Molenweg. Op Boterdiep Oz komt een alternatieve halte. Die komt ter hoogte van de splitsing met de Prof. Boermastraat.